Hjem | Antivirusprogrammer | Panda antivirus

Panda antivirus

Betalt oppføring

Besøk Panda antivirus

Omtale og erfaring med Panda antivirus

Her er vår omtale og erfaring med Panda antivirus. Andre kan ha andre oppfatninger av Panda antivirus, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av Panda antivirus

Panda Security er et spansk sikkerhetsfirma som ble grunnlagt i 1990 og har i dag datterselskaper i USA, Tyskland, Østerrike, Belgia, Nederland, Frankrike, Storbritannia, Sverige, Finland og Japan. Panda spesialiserer seg på å skape antivirusprogrammer, men de har de siste årene også utvidet sitt arbeidsområde til å inkludere cybersikkerhetstjenester med teknologi for å forebygge cyberkriminalitet.

De bruker en patentert teknologi som de kaller for TruPrevent, som kan oppdage ukjente virus i sanntid og blokkere trusselen før den blir et problem, helt automatisk.

Panda Security har sikkerhetsprodukter som beskytter systemer, nettverk, e-post m.m. både for bedrifter og privatpersoner.

Panda Security tildeles prisen "Årets Firma 2016" av den spanske avisen El Suplemento, med lovord som "innovativt arbeid, vekstutbud og historie".

Panda antivirus

Når vi går inn på hjemmesiden, møter vi en ren design med minimalistiske elementer som gir et godt førsteinntrykk. Når vi skroller nedover, finner vi hva Panda tilbyr, Panda Dome. Panda Dome er navnet på deres antivirusprogram, og det finnes i fire forskjellige versjoner: Essential, Advanced, Complete og Premium. Alle versjonene støtter Windows, Android og Mac-enheter.

Essential er det billigste alternativet og inkluderer det mest nødvendige. Først på listen er virusskanning med brannmur for Windows-enheter. Dette er selve grunnlaget for å ha nytte av denne typen produkter. Essential har også sanntidsbeskyttelse mot virus for Mac- og Android-enheter.

Ut over dette beskytter Essential ditt Wi-Fi-nettverk mot hackere og nysgjerrige naboer, og analyserer eksterne enheter og USB-enheter for å beskytte dem mot forskjellige trusler. Som en ekstra bonus får du gratis VPN (begrenset til 150 MB/dag), slik at du kan surfe anonymt.

Advanced har, i tillegg til det Essential tilbyr, tre ekstra funksjoner som gjør det enda bedre. Den første funksjonen er Foreldrekontroll, som er til for å kontrollere barnas internettkunnskap og app-tilgang. Hvis du har barn, er dette nesten et must for å slippe å overvåke hva barna driver med hele tiden, og la programvaren ta seg av jobben i stedet.

Den andre funksjonen er veldig viktig, og det er Identitetsskydd. Flere og flere identiteter blir kapret når vi er på nettet og surfer, handler eller utfører banktjenester, og god beskyttelse mot dette kan spare mye tid og hodepine, og er nesten et must. Den tredje funksjonen er beskyttelse mot nettangrep som ransomware og andre typer trusler. Slike nettangrep har blitt mye vanligere over tid, og å bli utsatt for utpressing er absolutt ikke noe man ønsker.

Complete bygger på Essential og Advanced med ytterligere tre funksjoner som hjelper deg med å beskytte din informasjon og forbedre ytelsen på enheten din. Dataskjold og Passordbehandling krypterer dine konfidensielle opplysninger og beskytter alle dine passord med ett enkelt klikk. Rensningsverktøyet forbedrer ytelsen og holder enheten din i toppform.

Premium er det ultimate pakketet som Panda har å tilby. I tillegg til hva de tre tidligere pakkene tilbyr, får du også VPN med ubegrenset datamengde, slik at du kan surfe helt anonymt uten å måtte tenke på nedlastingsbegrensninger. Det inkluderer også 20 GB skytjeneste for lagring og deling av data online, samt døgnåpen kundestøtte.

Alle fire pakkene støtter forskjellige typer enheter som stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og smartklokker, så hvis du vil beskytte flere enheter, er det nok med et enkelt abonnement.

Omdømme - Vårt Syn På Panda

Pandas fire forskjellige pakker dekker alt som er viktig å beskytte seg mot. Hvis du bare trenger det mest essensielle, er Essential mer enn tilstrekkelig, men hvis du trenger mer funksjonalitet, kan du enkelt velge en av de andre pakkene direkte på hjemmesiden.

Noe annet positivt er at det fungerer på nesten alle enheter (Windows, Mac, Android). Uansett om du har én eller flere bærbare datamaskiner, mobiltelefoner eller smartklokker, dekker Panda alt.

Det negative er kanskje at ubegrenset VPN-surfing burde vært inkludert allerede i det første pakket.

Panda Antivirus - Noe For Alle

Panda er for deg som ønsker en god beskyttelse mot alle mulige typer trusler. Enten det er virus, identitetstyveri, økonomisk utpressing eller anonym surfing, har Panda løsningen. Bare husk at hvis du vil ha ubegrenset anonym surfing, må du gå for det største pakketet, det gjelder også hvis du trenger teknisk kundestøtte døgnet rundt.

Et stort pluss er at hvis du har flere forskjellige typer enheter, løser Panda dette på en enkel måte.


Panda antivirus på sosiale medier

  

Besøk Panda antivirus


Andre i samme kategori

Antivirusprogrammer

AVG antivirusOmtale og erfaring med AVG antivirusLes merBesøk
Adaware antivirusOmtale og erfaring med Adaware antivirusLes merBesøk
Avast antivirusOmtale og erfaring med Avast antivirusLes merBesøk
Avira antivirusOmtale og erfaring med Avira antivirusLes merBesøk
Norton antivirusOmtale og erfaring med Norton antivirusLes merBesøk
McAfee antivirusOmtale og erfaring med McAfee antivirusLes merBesøk
Clean My MacOmtale og erfaring med Clean My MacLes merBesøk

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla