Hjem | Antivirusprogrammer | Norton antivirus

Norton antivirus

Betalt oppføring

Besøk Norton antivirus

Omtale og erfaring med Norton antivirus

Her er vår omtale og erfaring med Norton antivirus. Andre kan ha andre oppfatninger av Norton antivirus, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av Norton antivirus

Norton er et av markedets sikreste antivirusprogrammer. Norton er så trygge på sin løsning at de tilbyr pengene tilbake-garanti hvis deres program ikke gir 100% beskyttelse for alle dine tilkoblede enheter.

Norton Antivirus kommer fra selskapet Symantec Corporation, som er et amerikansk selskap med hovedkontor i California, USA. Symantec ble grunnlagt i 1982, for 36 år siden, og er dermed blant de eldste i sikkerhetsbransjen.
Norton Antivirus ble utviklet i 1991 og er en del av Norton-familien som inkluderer ulike typer sikkerhetsprodukter. Norton Antivirus bruker signaturer og heuristikk for å identifisere virus, og det inkluderer også skräppostfiltrering og phishing-beskyttelse. Med en markedsandel på rundt 60% i det amerikanske markedet, kan man forstå at dette selskapet er svært stort.

Hva tilbyr Norton antivirus?

Norton-familien har flere forskjellige løsninger avhengig av hvor trygg du ønsker at enheten din skal være og hvor mange enheter du ønsker å beskytte. De tilbudte pakkene er som følger: Norton Security Starter, Norton Security Deluxe og Norton Security Premium.

Norton Security Starter

Denne pakken leverer omfattende beskyttelse med sanntidsskydd mot alle typer trusler, som ransomware (utpressingsprogram som låser datamaskinen mot betaling), virus, etc. Når du utfører betalinger over nettet, hjelper programvaren med å beskytte dine private og økonomiske opplysninger, slik at de ikke havner i hendene på potensielle kriminelle. Ikke nok med det, Norton tilbyr "100% Virus Protection Promise", som betyr at fra du starter abonnementet ditt, vil en Norton-ekspert hjelpe deg å holde enheten din fri for virus, eller du får pengene tilbake. Merk at denne pakken bare gjelder for én enhet, enten PC, Mac eller mobil enhet.

Norton Security Deluxe

Omtrent det samme som ovenfor, men nå kan du beskytte opptil 5 enheter (Windows, Mac, mobiltelefoner og nettbrett). I tillegg er det inkludert beskyttelse for Android, som advarer deg om risikable apper før du laster dem ned. For den ekstra prisen er det vel verdt det hvis du har mobile enheter som kjører på Android.
I tillegg kan du legge til noe som heter Norton WiFi Privacy, som hjelper deg med å beskytte dine private opplysninger som passord, bankinformasjon og kredittkortnummer når du bruker offentlig Wi-Fi. Med bankgradert kryptering og inkludert anonym surfing, er dette et godt tillegg hvis du er mye på farten.

Norton Security Premium

Dette er den største pakken Norton tilbyr. Hva med beskyttelse for opptil 10 enheter? Svært praktisk hvis du har mange enheter eller er en stor familie.
I tillegg til sanntidsskydd mot trusler og beskyttelse mot tyveri av privat og økonomisk informasjon, inkluderer pakken også 25GB med sikkerhetskopieringsplass i skyen, som gir ytterligere beskyttelse mot ransomware-trusler. Hvis du har barn, er Norton Security Premium definitivt for deg. La barna utforske internett på en trygg måte uten at du må bekymre deg for hva de har tilgang til. Det er ingenting verre enn å stadig være bekymret for hva barna driver med på nettet, så la Norton hjelpe deg.

Vurdering av Norton

Først og fremst tiltrekkes man av Nortons løfte om at de, med hjelp av en Norton-ekspert, vil holde enheten din fri for virus eller gi deg pengene tilbake. Dette viser hvor dedikerte Norton er og hvor mye tillit de har til sitt programvare og forretningsmodell.

Det er også bra at det finnes tre pakker å velge mellom, basert på hvor mange enheter du bruker. Hvorfor betale for noe du ikke bruker? Hvis du har én enhet, er den billigste pakken tilstrekkelig, og hvis du har flere enheter (for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon og et nettbrett), passer den andre pakken perfekt, med mulighet for å utvide til to ekstra enheter om ønskelig.

Det eneste negative er at Norton ikke tilbyr et gratisalternativ, slik mange andre sikkerhetsselskaper gjør. Imidlertid har de en 30-dagers gratis prøveperiode for de som ønsker å teste tjenesten.

Hvis du verdsetter kvalitet og mye for pengene, er Norton noe for deg. Uansett om du ønsker beskyttelse for én enhet eller flere enheter, har Norton flere pakker å velge mellom. Skybasert lagring er også en stor fordel, da mange ønsker å få tilgang til bildene sine på alle enheter, og dette håndteres enkelt via skybasert lagring.
For familier med barn er det mulighet for å kontrollere hva barna er involvert i og blir utsatt for, noe som er utrolig viktig, ikke bare for barna, men også for deg, slik at du slipper å stadig sjekke hva barna driver med på nettet. Til slutt lover Norton at så snart du har tegnet et abonnement, vil de holde enheten din fri for virus med hjelp av en Norton-ekspert. Dette er en funksjon som virkelig skiller seg ut og er en stor forskjell sammenlignet med hva flere andre sikkerhetsselskaper har å tilby.

Norton er et av markedets tryggeste antivirusprogrammer. Norton er så sikre på sitt produkt at de tilbyr pengene tilbake-garanti hvis deres program ikke gir 100% beskyttelse for alle dine tilkoblede enheter.


Norton antivirus på sosiale medier

   

Besøk Norton antivirus


Andre i samme kategori

Antivirusprogrammer

AVG antivirusOmtale og erfaring med AVG antivirusLes merBesøk
Adaware antivirusOmtale og erfaring med Adaware antivirusLes merBesøk
Avast antivirusOmtale og erfaring med Avast antivirusLes merBesøk
Avira antivirusOmtale og erfaring med Avira antivirusLes merBesøk
McAfee antivirusOmtale og erfaring med McAfee antivirusLes merBesøk
Panda antivirusOmtale og erfaring med Panda antivirusLes merBesøk
Clean My MacOmtale og erfaring med Clean My MacLes merBesøk

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla