Hjem | Antivirusprogrammer | McAfee antivirus

McAfee antivirus

Besøk McAfee antivirus

Omtale og erfaring med McAfee antivirus

Her er vår omtale og erfaring med McAfee antivirus. Andre kan ha andre oppfatninger av McAfee antivirus, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av McAfee antivirus

McAfee Inc er et amerikansk sikkerhetsfirma grunnlagt i 1987, og i dag er det blant de største innen sikkerhetsindustrien på verdensbasis.

McAfee har en solid historie i bransjen, med flere teknologier som var ledende på 90-tallet og 2000-tallet, inkludert brannmur, filkryptering og produktnøkler for offentlige nøkkelinfrastrukturer. Men de er mest kjent for sine antivirus- og antispamprodukter.

Firmaet ble kjøpt opp av Intel i februar 2011 og ble en del av Intel Security-divisjonen.

I dag spesialiserer McAfee seg på å utvikle antivirusprogrammer for alle typer enheter, inkludert stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner.

Produktene til McAfee

McAfee har vært i bransjen i lang tid og har utviklet fire kompetente løsninger for deg og enhetene du vil beskytte: McAfee Antivirus Plus, McAfee Internet Security, McAfee Total Protection, McAfee LiveSafe.

Før vi går inn i detaljer, kan vi si at uansett hvilket pakke du velger, kan du være trygg på at du får valuta for pengene, da McAfee har fått mye ros for sine produkter gjennom årene.

McAfee Antivirus Plus

Dette er den rimeligste programvaren McAfee tilbyr. I tillegg til beskyttelse mot virus, dekker den grunnleggende behov på en god måte, inkludert beskyttelse mot uønskede innlegg på sosiale medier, beskyttelse mot nettsider med skadelig kode og nedlastinger av skadelig programvare, samt sikker bekreftelse av Wi-Fi-tilkoblinger.

McAfee Internet Security

Dette pakken inneholder de samme funksjonene som forrige, men med noen ekstra forbedringer. Beskyttelse mot SPAM eliminerer skadelige e-postmeldinger, og foreldrekontroll hjelper deg med å beskytte barna mot skadelig innhold.

McAfee Total Protection

Nå begynner vi å nærme oss de større pakkene.

Total Protection beskytter identiteten din og sørger for at all privat informasjon blir trygt ivaretatt. I tillegg tilbyr pakken sikker nettsøk, som advarer deg hvis en nettside utgjør en trussel. Den hjelper deg også med å stoppe nedlastinger som kan skade datamaskinen din, og beskytter mot phishing-angrep hvor privat informasjon kan bli kompromittert. I tillegg til funksjonene i de tidligere pakkene inneholder denne også en fil-sandkasse, noe som hindrer hackere eller andre fra å få tilgang til filer du ønsker å beskytte.

Til slutt, inkluderes gratis support. Dette er avgjørende for mange, da spørsmål kan oppstå om programvaren og hvordan man bruker den, eller om andre ting som kan være vanskelig å finne svar på. Ikke alle aktører på markedet tilbyr support, så hvis du velger McAfee, vet du at du vil få hjelp når du trenger det.

McAfee LiveSafe er akkurat som forrige pakken, men med en viktig forskjell: den har muligheten til å lagre filer i skyen, slik at du kan spare plass på harddisken din (men pakken har ikke det samme filbeskyttelsesnivået som forrige pakke). Dette er en enkel måte å få tilgang til filene dine på alle enheter uten manuell kopiering, noe som sparer tid og gjør det enklere, da du vet at alle filene dine er tilgjengelige på alle enhetene dine.

Alle pakkene tilbys med en 30-dagers testperiode, så hvis du av en eller annen grunn ikke føler deg trygg, trenger du ikke å være bekymret, du kan bare prøve det ut.

Programvaren fungerer på alle enhetene dine, uansett om det er Windows, Mac eller Android (datamaskiner, telefoner og nettbrett).

Omtale av McAfee

McAfee tilbyr fire solide pakker. Hvis du bare trenger det mest grunnleggende, er de to første pakkene flotte, da de dekker alt du trenger beskyttelse mot i dag.

Hvis du trenger mer filbeskyttelse på datamaskinen, eller lagring i skyen, er de to siste pakkene et must.

Det eneste negative er kanskje at en form for VPN burde vært inkludert.

McAfee Antivirus – velkjent beskyttelse

McAfee er et velkjent firma med lang erfaring. Når du investerer i programvare fra dette firmaet, kan du være trygg på at de holder det de lover. De har et godt utvalg av pakker som gir deg god beskyttelse og støtte av høy kvalitet. Hvis du også ønsker fil-lagring i skyen, har de en pakke som passer for det også, du trenger bare å velge.

Hvis du har en rekke forskjellige enheter, som iPhone, Samsung S8, iMac og Windows-datamaskiner, vil McAfee takle dette, da programvaren fungerer på alle disse enhetene.

Tvek ikke, McAfee holder det de lover.

McAfee er et verdensledende selskap når det gjelder å bekjempe trusler på internett og holde bedrifter og enkeltpersoner trygge. Enten det er telefonen eller datamaskinen din du vil beskytte, har McAfee enkle løsninger som gir deg en problemfri internettopplevelse.


McAfee antivirus på sosiale medier

  

Besøk McAfee antivirus


Andre i samme kategori

Antivirusprogrammer

AVG antivirusOmtale og erfaring med AVG antivirusLes merBesøk
Adaware antivirusOmtale og erfaring med Adaware antivirusLes merBesøk
Avast antivirusOmtale og erfaring med Avast antivirusLes merBesøk
Avira antivirusOmtale og erfaring med Avira antivirusLes merBesøk
Norton antivirusOmtale og erfaring med Norton antivirusLes merBesøk
Panda antivirusOmtale og erfaring med Panda antivirusLes merBesøk
Clean My MacOmtale og erfaring med Clean My MacLes merBesøk

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla