Hjem | Antivirusprogrammer | Avira antivirus

Avira antivirus

Besøk Avira antivirus

Omtale og erfaring med Avira antivirus

Her er vår omtale og erfaring med Avira antivirus. Andre kan ha andre oppfatninger av Avira antivirus, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av Avira antivirus

Avira er et sikkerhetsselskap fra Tettnang, Tyskland. Selskapet ble grunnlagt i 1986 og har siden vokst til å bli det sjette største selskapet innen bransjen, ifølge OPSWATs antivirusmarkedsrapport.

Med over 100 millioner kunder over hele verden har Avira utvidet virksomheten og etablert kontorer i USA, Kina, Nederland og Romania.

Hva Avira tilbyr

Avira har en rekke forskjellige pakker å velge mellom, alt fra helt gratis til dyre og mer omfattende løsninger. Her er pakkene som Avira tilbyr: Free Security Suite, Antivirus Pro, Internet Security Suite og Prime.

Free Security Suite

Dette er gratisversjonen som Avira tilbyr, og den har faktisk mye å by på. Hva med prisbelønnet teknologi som beskytter deg mot unormale trusler, inkludert virus, trojanere og spionprogrammer? Surfe med VPN slik at ingen kan spionere på deg? Merking av infiserte nettsteder på internett? Alt dette til prisen av null kroner? Ja, faktisk! Avira skiller seg ut når det gjelder gratisprogramvare. Å ha både god beskyttelse mot virus OG gratis VPN (1 GB per måned) er blant det beste tilbudet på markedet, da VPN vanligvis koster en slump penger. Avira gir deg dette helt gratis.

Antivirus Pro

Første løsning som koster noe er Antivirus Pro, en pakke som gir deg ekstra trygghet når du handler, surfer eller utfører banktjenester på nettet.

Denne pakken inneholder beskyttelse mot ransomware (utpressingsprogrammer som hackere bruker for å tjene penger), noe du sikkert har lest om i nyhetene. Beskyttelse mot dette er nesten et must i dagens verden, da stadig flere blir rammet og store mengder penger går tapt uten nytte. Vi får også kontroll over hvilke USB-enheter som kan kobles til. Dette er viktig når du kanskje er et sted utendørs og må forlate datamaskinen uten tilsyn.

I tillegg får vi en skybasert AI som stopper trusler i sanntid og sørger for at du alltid har den nyeste beskyttelsen.

 

Internet Security Suite

Ut over det Antivirus Pro tilbød, manglet det noe viktig, nemlig programvareoppdatering. Din datamaskin kjører mange forskjellige programmer, bruker drivere osv., alt dette styres via et operativsystem. For å være sikker på at det ikke er noen sårbarheter som hackere kan utnytte, håndterer denne pakken alle programvareoppdateringer i bakgrunnen.

Prime

Hvis du ikke var fornøyd med hva de andre pakkene hadde å tilby, vil du garantert bli glad nå. Først ut er innstillingsverktøy og forbedret hastighet på datamaskinen. Denne pakken holder datamaskinen frisk, slik at den starter raskere, minne og ekstra lagringsplass frigjøres (du kan kjøre flere programmer uten at datamaskinen føles treg), batterilevetiden på enheten økes, og den hjelper deg med å passordbeskytte dine konfidensielle filer slik at ingen, bortsett fra deg, kan åpne dem. Dette er utrolig viktig, spesielt for de som sitter med litt eldre datamaskiner, for det bør ikke føles som om datamaskinen er fylt med sirup når du har et sikkerhetsprogram installert.

I denne pakken får vi også noe som gratisversjonen hadde, nemlig VPN. Forskjellen her er at VPN fungerer uansett hvor mye du surfer.

VPN gjør at du kan surfe anonymt på nettet og få tilgang til informasjon i spesifikke land som ellers ikke er tilgjengelig.

Sist men ikke minst får du tilgang til en rekke forskjellige apper for både Android og iOS, som blant annet gir deg støtte for VPN, beskyttelse mot virus og optimalisering av enheten din.

 

Omdømme – vår vurdering av avira

Avira er et spesielt selskap som tilbyr en gratis løsning som er utrolig kompetent sammenlignet med de fleste andre løsningene på markedet. Trenger du god beskyttelse og VPN, er det få som slår Avira.

Hvis du er ute etter en så komplett beskyttelse som mulig, er den siste pakken (Prime) verdt å investere i. Få andre selskaper på markedet kan måle seg med det omfattende tilbudet som Avira har med sitt Prime-pakke.

Noe som er litt negativt, er imidlertid at VPN ikke er inkludert i de to første betalingspakkene. Vi har alle lest om hvordan folk mister penger, passord osv., og da bør en enkel VPN være standard når det allerede er inkludert i gratisversjonen.

Avira Antivirus – fantastisk gratisversjon

Uansett om du er ute etter noe som ikke koster penger eller det beste beskyttelsen, har Avira noe for deg. Hvis du bare trenger enkel beskyttelse og anonymitet med VPN, kan du laste ned gratisversjonen og bruke den. Ellers har Avira tre betalingspakker som alle har noe å tilby.

Husk også at du kan laste ned en 30-dagers prøveversjon av alle betalingspakkene, så hvis du er bekymret for å kjøpe noe som du kanskje ikke vil være fornøyd med, trenger du ikke å være det.

Avira har en av markedets beste gratis løsninger for antivirusprogram. Samtidig har de en av de mest omfattende sikkerhetsløsningene for betalende kunder. Hvis du ikke ønsker å ta noen sjanser, er dette et utmerket alternativ.


Avira antivirus på sosiale medier

  

Besøk Avira antivirus


Andre i samme kategori

Antivirusprogrammer

AVG antivirusOmtale og erfaring med AVG antivirusLes merBesøk
Adaware antivirusOmtale og erfaring med Adaware antivirusLes merBesøk
Avast antivirusOmtale og erfaring med Avast antivirusLes merBesøk
Norton antivirusOmtale og erfaring med Norton antivirusLes merBesøk
McAfee antivirusOmtale og erfaring med McAfee antivirusLes merBesøk
Panda antivirusOmtale og erfaring med Panda antivirusLes merBesøk
Clean My MacOmtale og erfaring med Clean My MacLes merBesøk

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla