Hjem | Antivirusprogrammer | AVG antivirus

AVG antivirus

Besøk AVG antivirus

Omtale og erfaring med AVG antivirus

Her er vår omtale og erfaring med AVG antivirus. Andre kan ha andre oppfatninger av AVG antivirus, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av AVG antivirus

AVG er et tsjekkisk sikkerhetsselskap som ble grunnlagt i 1992. Navnet "AVG" er basert på det første produktnavnet, "Anti-Virus Guard". Selskapet har over 200 millioner aktive brukere over hele verden, inkludert rundt 100 millioner brukere som bruker programvaren på mobile enheter. Sikkerhetsselskapet Avast kunngjorde i 2016 at de hadde en avtale om å kjøpe AVG for 1,3 milliarder dollar. Produktene - Hva AVG har å tilby

AVG har flere pakker å tilby, alt fra det mest grunnleggende til det mest komplette. De tilgjengelige pakkene er: AVG Antivirus Free, AVG Internet Security og AVG Ultimate.

AVG Antivirus Free

Den første pakken er helt gratis, men la deg ikke lure av det. Hva med sanntids sikkerhetsoppdateringer, analyse, skanning og fjerning av skadelige nedlastede filer før de når datamaskinen din? Ikke bare det, den blokkerer også usikre lenker, skanner for ytelsesproblemer og beskytter mot identitetstyveri. Hvem sa at gratis ikke kan være bra? Hvis du vil ha en løsning som ikke koster noe, er dette perfekt.

AVG Internet Security

Ettersom denne pakken koster penger, betyr det også at ytelsen øker.

I tillegg til det som er inkludert i den forrige pakken, har vi her flere viktige tillegg som øker verdien betydelig. Først har vi trygge personlige mapper med ekstra beskyttelse mot ransomware (ransomware handler om at datamaskinen din blir kapret, og de krever betaling for å låse den opp). Bare muligheten til å beskytte seg mot dette gjør denne pakken verdifull. Vi har også webkamerabeskyttelse, slik at du slipper å bli spionert på, samt en forbedret brannmur for å holde ute alle potensielle trusler mot datamaskinen din.

Ikke bare det, uten ekstra kostnad inkluderes Antivirus PRO-programvare for Android-enheter.

AVG Ultimate

Dette er (akkurat som navnet) den ultimate pakken som AVG har å tilby. Ikke bare inkluderer den alt fra de tidligere pakkene, den har også avansert rengjøring og hastighetsoptimalisering, automatisk oppdatering av PC-programvare, forlengelse av batteriets levetid for bærbare enheter (på grunn av programvareoptimaliseringen) og gratis support via chat eller telefon, noe som er etterspurt på dagens marked. Programvare for Mac og Android er inkludert.

Selvfølgelig tilbyr AVG en 30-dagers prøveperiode slik at du selv kan se om det passer for deg. Enheter programvaren fungerer på er Windows. Hvis du vil ha programvare som fungerer på Mac OS eller Android, er pakkene AVG Antivirus for Mac og AVG Antivirus for Android tilgjengelige, og de er helt gratis. Vurdering - Vår oppfatning av AVG

Det finnes tre kompetente pakker å velge mellom, en gratis og to som koster penger. Hvis du vil ha grunnleggende beskyttelse, er det første pakken tilstrekkelig, men hvis du vil ha mer beskyttelse, koster det litt. Dette gjør at alle typer kunder tiltrekkes av AVG og deres løsninger. Hvis du satser på AVG Ultimate, inkluderer den fri support via chat og telefon, noe som er svært nyttig hvis du skulle støte på problemer med installasjon, innstillinger osv.

Full support via chat og telefon gjelder bare for AVG Ultimate.

AVG Antivirus - Beskyttelse for alt

AVG har vært med siden tidlig på 90-tallet, og de har flere millioner brukere. Hva mer trenger man å si? AVG har vært med lenge og er en stor aktør på markedet som leverer kompetente løsninger. Er du en vanlig bruker som bare bruker datamaskinen til litt surfing og spilling, kan du klare deg fint med gratispakken AVG Antivirus Free. Er du mer bekymret for å gå inn på visse usikre nettsteder, finnes mellompakken AVG Internet Security. Ikke bare gir den bedre beskyttelse mot mistenkelige sider, men den gir også deg som forelder en bedre følelse når du er borte fra datamaskinen, da du vet at barna ikke blir overvåket.

Hvis du vil ha den ultimate beskyttelsen som AVG tilbyr, er det AVG Ultimate du bør satse på. Denne pakken gir deg full beskyttelse, men ikke bare det, fri support via chat eller telefon er også inkludert. Bruker du ikke Windows? Ingen problem, programvare for Mac og Android er inkludert uten ekstra kostnad.

Hvis du vil ha grunnleggende beskyttelse for Mac eller Android, har AVG en gratis løsning for dette, men husk at dette bare gir grunnleggende beskyttelse og ikke kan sammenlignes med pakkene som koster penger. Hvis du har Mac eller Android, anbefales det å investere i AVG Ultimate, da får du komplett beskyttelse som dekker alle dagens problemer.


AVG antivirus på sosiale medier

  

Besøk AVG antivirus


Andre i samme kategori

Antivirusprogrammer

Adaware antivirusOmtale og erfaring med Adaware antivirusLes merBesøk
Avast antivirusOmtale og erfaring med Avast antivirusLes merBesøk
Avira antivirusOmtale og erfaring med Avira antivirusLes merBesøk
Norton antivirusOmtale og erfaring med Norton antivirusLes merBesøk
McAfee antivirusOmtale og erfaring med McAfee antivirusLes merBesøk
Panda antivirusOmtale og erfaring med Panda antivirusLes merBesøk
Clean My MacOmtale og erfaring med Clean My MacLes merBesøk

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla