Hjem | Antivirusprogrammer | Avast antivirus

Avast antivirus

Besøk Avast antivirus

Omtale og erfaring med Avast antivirus

Her er vår omtale og erfaring med Avast antivirus. Andre kan ha andre oppfatninger av Avast antivirus, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av Avast antivirus

Avast sin lette antivirusprogramvare får til og med en treg datamaskin til å laste like raskt som uten antivirusprogram. Dette er et program som tar seg av seg selv i bakgrunnen og har minimal påvirkning på enheten din i daglig bruk. Enkelt og effektivt!

Avast, med hovedkontor i Praha, er et tsjekkisk cybersikkerhetsfirma som ble grunnlagt i 1988. I tillegg til hovedkontoret (med 1600 ansatte) har de kontorer i resten av Europa, Nord-Amerika og Asia.

De har mer enn 400 millioner brukere over hele verden og har i dag den største markedsandelen blant antivirusleverandører, med hele 20,5%. Her snakker vi om en kjempe! Mye av størrelsen skyldes oppkjøpet av konkurrenten AVG Technologies, som på den tiden var den tredje største aktøren på markedet.

Avast er anerkjent over hele verden for deres programvare og den minimale påvirkningen den har på enheten når den kjører i bakgrunnen, noe som er utrolig viktig for brukere som ikke ønsker en "treg" datamaskin.

Produktene – hva Avast har å tilby

Avast tilbyr sikkerhetsprodukter for servere, datamaskiner og mobile enheter. Programvaren er tilgjengelig for Windows, Mac og Android.

Programvaren kommer i tre forskjellige versjoner: Free Antivirus, Internet Security og Premier.

Free Antivirus er den nødvendige, enkle versjonen. Det som skiller denne pakken fra de to andre er at den er helt gratis, men den dekker ikke alt man trenger beskyttelse mot i 2018. Likevel inneholder pakken blokkering av virus og annen skadelig kode, den oppdager virus, ransomware og andre trusler i sanntid. Den sjekker også Wi-Fi-nettverket ditt for svakheter og beskytter passordene dine med et innebygd sikkerhetsvalv.

Internet Security er det mer avanserte alternativet. Å oppgradere fra gratisversjonen til denne versjonen gir en del ekstra fordeler. For det første hjelper den deg med å unngå falske nettsteder og forhindrer at kriminelle stjeler passord og/eller bankinformasjon. Det andre den hjelper til med, er at du kan kjøre programmer i en "sandbox", dvs. at du kan kjøre programmer uten at de påvirker resten av datamaskinen. I tillegg hjelper den til med å blokkere hackere, irriterende søppelpost og nettsvindel med hjelp av en avansert brannmur, samt gir ekstra beskyttelse mot ransomware, noe som har vært mye omtalt de siste årene og er vel verdt å ha.

Premier er den ultimate versjonen av Avast. Hvis du vil ha det beste mulige beskyttelsen, er dette det du bør satse på. I tillegg til funksjonene i de to første pakkene, har Premier også webkamerabeskyttelse, noe som betyr at ingen kan spionere på deg, noe som er essensielt, spesielt hvis du har barn. I tillegg hjelper den til med å ødelegge sensitive filer slik at ingen kan gjenopprette dem, og den oppdaterer automatisk alle programmer på enheten din for å minimere sikkerhetsrisikoene.

Den første versjonen er som sagt helt gratis, men selv om de to andre koster penger, betyr det ikke at du ikke kan prøve dem. Både Internet Security og Premier er tilgjengelige som en 30-dagers gratis prøveversjon, så du har egentlig ingenting å tape.

Omdømme – vårt inntrykk av Avast

Avast har virkelig gode pakker å tilby. Uansett om du leter etter en løsning for mobilen eller den stasjonære datamaskinen, har de noe for alle. Hvis du ikke vil bruke penger, men likevel ha en grunnleggende beskyttelse som fungerer greit, er gratisversjonen definitivt brukbar, selv om den ikke inneholder alt du kanskje ønsker som beskyttelse. Hvis du er villig til å bruke noen kroner, er det totale beskyttelsespakker som vil forsvare alle enhetene dine med maksimal sikkerhet. Hvis du er usikker, er det en gratis 30-dagers periode du bør utnytte, da får du mer tid til å få en følelse for programvaren og hvordan den påvirker enheten din.

Noe som kunne vært bra å ha i gratisversjonen er VPN, men man kan ikke få alt her i verden.

Avast Antivirus – liten påvirkning på din enhets ytelse

Avast er et stort selskap med produkter som fungerer. Det finnes mange andre selskaper som sier at de tilbyr gode løsninger, men med Avast vet man at det ligger solid arbeid bak. Hvis du ønsker en helhetlig løsning for enheten din (mobil, datamaskin) som har minimal påvirkning, er Avast blant de beste på markedet. Hvis du har en eldre enhet, er det enda viktigere at enheten fungerer som den skal og ikke blir treg med et antivirusprogram, og da er Avast Antivirus definitivt å anbefale.

I tillegg til å fungere godt på eldre enheter, fungerer den også på flere forskjellige enheter. Mobil, bærbar datamaskin og stasjonær datamaskin. Mac, Windows og Android. Hvis du har flere enheter med ulike operativsystemer, blir dette et enkelt valg for deg.

Avast sin lette antivirusprogramvare får til og med en treg datamaskin til å laste like raskt som uten antivirusprogram. Dette er et program som tar seg av seg selv i bakgrunnen og har minimal påvirkning på ditt daglige arbeid på din enhet. Enkelt og effektivt!


Avast antivirus på sosiale medier

   

Besøk Avast antivirus


Andre i samme kategori

Antivirusprogrammer

AVG antivirusOmtale og erfaring med AVG antivirusLes merBesøk
Adaware antivirusOmtale og erfaring med Adaware antivirusLes merBesøk
Avira antivirusOmtale og erfaring med Avira antivirusLes merBesøk
Norton antivirusOmtale og erfaring med Norton antivirusLes merBesøk
McAfee antivirusOmtale og erfaring med McAfee antivirusLes merBesøk
Panda antivirusOmtale og erfaring med Panda antivirusLes merBesøk
Clean My MacOmtale og erfaring med Clean My MacLes merBesøk

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla