Hjem | Antivirusprogrammer

Antivirusprogrammer


Clean My Mac

Clean My Mac er kanskje det beste programmet som finnes til å holde din Mac ryddig og oppdatert. Anbefalt program for alle som sliter med treg Mac!

Les mer Besøk Clean My Mac

Norton antivirus

Norton er et av markedets sikreste antivirusprogrammer. Norton er så trygge på sin løsning at de tilbyr pengene tilbake-garanti hvis deres program ikke gir 100% beskyttelse for alle dine tilkoblede enheter.

Les mer Besøk Norton antivirus

Panda antivirus

Panda er et velkjent selskap med et svært godt rykte. Deres programvare anses å være ledende, og de har en patentert teknologi som oppdager og beskytter mot internett-trusler i sanntid. Programmene deres støtter alle de ledende plattformene, så det er bare å installere og komme i gang!

Les mer Besøk Panda antivirus

Adaware antivirus

Adaware er et velkjent program som beskytter datamaskinen mot eksterne trusler. Hvis programmet oppdager noe skadelig, kan det ofte løse problemet på egen hånd.

Les mer Besøk Adaware antivirus

Avast antivirus

Avast sin lette antivirusprogramvare får til og med en treg datamaskin til å laste like raskt som uten antivirusprogram.

Les mer Besøk Avast antivirus

AVG antivirus

AVG antivirus – vår omtale og gratis nedlasting. AVG er et av de største selskapene, og har solide og gode løsninger for både bedrifter og private.

Les mer Besøk AVG antivirus

Avira antivirus

Avira har en av markedets beste gratis løsninger for antivirusprogram. Samtidig har de en av de mest omfattende sikkerhetsløsningene for betalende kunder. Hvis du ikke ønsker å ta noen sjanser, er dette et utmerket alternativ.

Les mer Besøk Avira antivirus

McAfee antivirus

McAfee er en global leder innen kampen mot internett-trusler og sikkerheten til bedrifter og enkeltpersoner. Enten du vil beskytte telefonen din eller datamaskinen, tilbyr McAfee enkle løsninger som gir deg en problemfri internettopplevelse.

Les mer Besøk McAfee antivirus

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla