Hjem | Antivirusprogrammer | Adaware antivirus

Adaware antivirus

Besøk Adaware antivirus

Omtale og erfaring med Adaware antivirus

Her er vår omtale og erfaring med Adaware antivirus. Andre kan ha andre oppfatninger av Adaware antivirus, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden eller skrive litt generelt.

Beskrivelse og omtale av Adaware antivirus

Adaware er et velkjent program som beskytter datamaskinen mot eksterne trusler. Hvis programmet oppdager noe skadelig, kan det ofte løse problemet på egen hånd. Ved mer komplekse problemer er det alltid Adware support tilgjengelig for å hjelpe deg og sikre at du og PCen din er trygge.

Om Adaware

Adaware (tidligere Lavasoft) er et tysk sikkerhetsselskap som ble grunnlagt i 1999. I dag har de sitt hovedkontor i Montreal, Canada, og har vokst betydelig siden starten.

Deres programvare er kjent for å fjerne skadelig kode, spionprogrammer, adware, datavirus, dialere, trojanere, roboter, sporingselementer m.m.

Selv om de har vært aktive på markedet i lang tid, har de kun en markedsandel på rundt 1% globalt. Det største problemet for dem er at det er mange større aktører på markedet, noe som gjør det utfordrende å vokse. Programvaren fungerer også kun på Windows-datamaskiner, så de som har flere enheter hjemme (mobiltelefon, nettbrett osv.) velger ofte en annen løsning.

Produktene - Hva Adaware Har Å Tilby

Adaware kan kanskje ikke konkurrere med de største på markedet, men de tilbyr likevel noen alternativer: Adaware Antivirus Free, Adaware Antivirus Pro og Adaware Antivirus Total.

Adaware Antivirus Free

Dette er Adawares gratisversjon. Hvis du bare trenger en enkel beskyttelse som dekker det mest grunnleggende, er dette pakken for deg. Den stopper virus, spionprogrammer og andre former for skadelige programmer på en effektiv måte. I tillegg gir den beskyttelse mot all nedlastet programvare slik at den ikke infiserer datamaskinen din. Den har også sanntidsbeskyttelse som blokkerer prosesser og infiserte filer i sanntid.

Det hadde vært bedre med full teknisk support, men man kan ikke forvente alt når det er helt gratis.

Adaware Antivirus Pro

I tillegg til det gratisversjonen tilbyr, får du her full teknisk support til en rimelig pris. Support for et produkt er viktig for mange, og de vil ikke velge et produkt uten noen form for support. Så hvis dette også gjelder for deg, vet du hva du bør velge.

Denne pakken har mer "online" beskyttelse, kan man si. Hvis du surfer mye på nettet, handler, utfører banktjenester osv., gir denne pakken deg den beskyttelsen du trenger.

Den beskytter også mot trusler som kommer via e-post (vedlagte filer) og inntrenging via nettverket.

Adaware Antivirus Total

Hvis du bare vil ha det beste og mest avanserte (uten at det blir for komplisert), er Total-pakken for deg. Total har alt som forrige pakke tilbyr, men den legger også til noen ekstra funksjoner som digitale låser på filer. Med denne låsen kan du beskytte alle filene dine på enheten med militærkryptering, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at noen leser filene dine eller stjeler informasjonen din. Den kan også permanent slette filer slik at ingen kan få tilgang til dem i ettertid. Sist, men ikke minst, har den også et foreldrekontrollfilter som beskytter barna mot upassende innhold på nettet.

Hvis du vil prøve noen av betalversjonene, tilbyr Adaware en 30-dagers gratis prøveperiode, så du kan bare laste ned og teste det ut. Men husk at all programvare bare fungerer på Windows-datamaskiner (Windows 10, Windows 8 og 8.1, samt Windows 7) og ikke på andre plattformer som Mac eller mobiltelefoner som kjører Android eller iOS.

Vurdering - Vår oppfatning av Adaware

Adaware har ikke et stort utvalg av pakker, men de har noe for alle. Hvis du bare trenger en enkel beskyttelse mot virus, spionprogrammer osv., fungerer gratisversjonen utmerket. Men hvis du ønsker bedre beskyttelse for online-aktiviteter (banktjenester, e-post, netthandel), må du bruke betalversjonene.

Det er positivt at full teknisk support er inkludert (når du bruker betalversjonene). Mange brukere mener at dette er et must for dem, da de heller betaler for å få full støtte enn å prøve å løse et problem på egen hånd.

Mangelen på VPN for alle pakkene er en liten ulempe, og begrensningen til Windows-plattformen kan være begrensende.

Adaware Antivirus – Grunnleggende beskyttelse

Pakkene som Adaware tilbyr er ikke så mange, men de dekker det meste som trengs for å være aktiv på nettet uten bekymringer. Den enkleste beskyttelsen som ikke koster noe, beskytter deg mot det mest grunnleggende og gir deg full teknisk support, ikke så mye mer enn det. Hvis du vil føle deg tryggere når du betaler regninger, utforsker nettsteder osv., er det tryggest å investere i en betalpakke.

Hvis du har barn og vil beskytte dem mot trusler på nettet, er det bare ett alternativ for deg, og det er den dyreste pakken.

Merk imidlertid at programvaren kun fungerer på Windows-datamaskiner og ikke på andre plattformer.

Adaware er et populært program som holder datamaskinen trygg mot eksterne trusler. Hvis programmet oppdager noe skadelig, kan det ofte løse problemet på egen hånd. Ved mer alvorlige problemer er det alltid Adware-support tilgjengelig for å hjelpe deg og sørge for at du og PCen din er trygge.


Adaware antivirus på sosiale medier

Adaware antivirus har ikke noen sosiale medier / vi kunne ikke finne noen.

Besøk Adaware antivirus


Andre i samme kategori

Antivirusprogrammer

AVG antivirusOmtale og erfaring med AVG antivirusLes merBesøk
Avast antivirusOmtale og erfaring med Avast antivirusLes merBesøk
Avira antivirusOmtale og erfaring med Avira antivirusLes merBesøk
Norton antivirusOmtale og erfaring med Norton antivirusLes merBesøk
McAfee antivirusOmtale og erfaring med McAfee antivirusLes merBesøk
Panda antivirusOmtale og erfaring med Panda antivirusLes merBesøk
Clean My MacOmtale og erfaring med Clean My MacLes merBesøk

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla